Era…a trecut timpul…

Cum se face că nu mai avem timp pentru cei din jur? Să le fim alături, să le spunem o vorbă bună, să-i ascultăm. O să treacă timpul şi ei nu o să mai fie acolo şi va venii o noapte când o să fii singur, doar tu şi gândurile tale. Atunci îţi vei da seama că îţi lipsesc. Şi nu mai poţi da timpul înapoi. Nu mai poţi cumpăra nici un strop de timp, nici un gram de iertare. Şi atunci ajungi să îi preţuieşti…Şi te gândeşti,  cum ar fi fost dacă s-ar fi trezit dimineaţa şi ar fi găsit un simplu mesaj de la tine: ”Te iubesc, mi-e dor de tine”! Nu iubi după ce pierzi! Iubeşte când ai!

Reclame

7 gânduri despre „Era…a trecut timpul…

  1. e prea prostesc sa zici:nu am timp sa stau alaturi de persoanele pe care le iubesc,sa merg sa le vizitez….multi spun asta si gresesc.cel mai corect ar fi sa spune:nu vreau sa-mi rup din timpul meu si pentru ei…asa ne este firea noastra.avem probleme si cu gandirea…noi oamenii…ce sa faci cu atata timp?o viata intreaga…ne ia mult prea mult timp sa realizam ca viata trebuie petrecuta iubind suflete,iubind alte inimi,iubind oamenii,daruindu-le totul…scrii frumos…felicitari!

  2. oamenii vin si pleaca mereu din viata noastra, si asta nu se poate schimba. noi nu trebuie decat sa invatam sa-i apreciem si sa le aratam pretuirea noastra. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s