Povestea lui (II)

Pentru tine, femeile au fost întotdeauna uşor de cucerit. Şi la fel de uşor de părăsit. Gravitează în jurul tău, deşi fiecare fibră din corpul lor le spune să stea cât mai departe de tine Eşti rău. Eşti ca un drog. Eşti otrăvitor. Le arzi pielea cu fiecare sărut. Le faci să creadă că sunt totul pentru tine şi apoi le duci pe marginea prăpastiei şi fără nici o remuşcare, le împingi în abis.
Paturi şi aşternuturi reci. Feţe străine. Fără ataşament, standarde sau legături emoţionale. Doar joacă. Provocare.
Mai tragi un fum din ţigară şi întinzi mâna după paharul de whisky de pe masă. Cuburile de gheaţă s-au topit de mult. Whisky la micul dejun. Sticlă goală. Inimă goală. Dezordine în cameră. Dezordine în mintea ta. Mai arunci o privire la ceas şi te întrebi ce naiba cauţi acolo. Nici măcar nu îţi aminteşti numele ei. Încă una pe listă. Ai vrea să simţi ceva, dar nu simţi. Ai amorţit. Deja se învecheşte totul. Te-ai săturat să tot alergi umbre în întuneric. Te-ai săturat să aştepţi ca zilele să devină negre.
Ochii tăi caută mereu ceva nou. Ceva care să înlocuiască acel gol. Dar tu ai inima îngheţată. Blocată între a iubi şi a urî.
Vrei să continui să te joci sau vrei să câştigi? Zici că nu vrei dragoste, că nu ai nevoie de ea. Asta pentru că încă nu ai găsit-o. Şi crede-mă după ce o vei cunoaşte pe Ea, vei şti ce gust are cu adevărat furtuna.

tumblr_n5zohplpBn1trfqkjo1_500

Photo source: http://a-gentleman-thoughts.tumblr.com/

Anunțuri

2 gânduri despre „Povestea lui (II)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s