Zmeu sau Făt-Frumos?

De la o vârstă fragedă, avem în minte relaţia perfectă, visăm la un Făt-Frumos. Până şi păpuşile noastre se îndrăgostesc şi apoi se căsătoresc, trăind fericite până la adânci bătrâneţi. Toate acele desene animate şi filme cu happy ending, ne arată cum ar trebui să fie dragostea. Ajungem la adolescenţă şi ne este frântă inima. Atunci realizăm, că habar nu aveam ce înseamnă de fapt „iubirea” cu care am crescut în minte. Pornim într-o căutare a acelei iubiri la care visăm şi undeva pe drum ne pierdem pe noi înşine. Şi căutăm şi căutăm. Persoana perfectă. Dar asta este o greşeală. Creăm o listă mentală sau fizică şi începem o căutare asiduă a acelui vis. Lucrurile nu sunt ceea ce par.
Uneori Zmeul se deghizează în Făt-Frumos. Zâmbet dulce, inteligent. După un timp îşi dă masca jos şi îl putem vedea pe adevăratul el.
Uneori e nevoie şi de indiferenţă. Ea ne izbeşte puternic de pământ şi ne trezeşte la realitate. Facem greşeli. Ne întâlnim cu greşeli. Şi supravieţuim. Descoperim în noi înşine, o putere interioară extraordinară şi trecem peste. Din când în când, mai privim peste umăr la trecut, dar gustul amar ne aminteşte că trebuie să mergem mai departe, să evoluăm.
Uneori găsim dragostea adevărată în persoana care ne ajută să mergem mai departe. Acea persoană nu e perfectă. Îţi e complice, partner.
Cazi, te ridici, faci greşeli, înveţi ceva din asta. Repeţi. Răsfoieşti capitole care devin experienţe.
Să te îndrăgosteşti e uşor.
Să iubeşti e cu totul altceva!

11173334_491621284318952_4320273941018156209_n

https://www.facebook.com/pages/Ice/163737907107293

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s